Hudvård för alla, även de minsta, säger Sara.

Sara (@saraskincares) är immunolog, en yogi och en mamma. Hon delar gladeligen med sig av sina rutiner, recensioner och analyser av olika hudvårdsprodukter på sin Instagram-profil.

Sara

I sitt Instagram-inlägg i april förra året berättade hon hur Bodybees-produkter är en fantastisk produkt till alla med torr och eksembenägen hud. "Hudvård för alla, även de minsta." Hon berättar att alla hennes barn, särskilt hennes 2-årige son, blev förälskade i Bee Natural All Purpose Balm. När hennes sons hud hade en sämre period, bestämde hon sig för att applicera Bee Natural All Purpose Balm som praktiskt taget smälte in i huden och läkte huden inom några dagar. Han blev till och med ledsen när han fick reda på att den var slut, "Jag saknar min bisalva."

 

Sara har recenserat flera av Bodybees hudsalvor så vi bestämde oss för att placera henne i rampljuset. I en intervju med Bodybees hyllar Sara sin favoritprodukt och hur den fungerar på torr och eksembenägen hud.

Bee Baby Pure

Vad är anledningen till att du började använda Bodybees produkter?

 

Jag älskar Bodybees hudsalvor eftersom de har helt naturliga ingredienser som verkligen gynnar huden. Jag och mina små barn lider av eksem och Bodybees produkter har varit kritska för att hålla vår hud frisk och fri från torra, kliande fläckar.

 

Vilken är din favoritprodukt från Bodybees?

 

Min favorit Bodybees-produkt är Bee Calm. Den har en underbar mjuk konsistens och lugnande lavendeldoft som jag alltid ser fram emot att använda innan jag går och lägger mig.

Hur har produkterna gjort skillnad för din hud?

Bee Calm har läkt envisa eksem på mina ben och vrister och har hållit min hud mjuk och återfuktad.

Bee Calm

Varför är naturliga produkter viktiga för dig?

Det är viktigt för mig att mina hudsalvor är naturliga, särskilt när jag väljer de som jag använder på mina barn. Jag vill undvika att utsätta dem för onödiga kemikalier i tidig ålder. Bodybees produkter är som gjorda för dem!

Skulle du rekommendera Bodybees produkter och varför?

Absolut! Bodybees produkter är omsorgsfullt handgjorda och är en glädje att använda. De fungerar verkligen i kampen mot torr hud och eksem. Och ingredienslistorna är korta och helt naturliga. Vad mer kan man begära?

 

Om du är en mamma med bebisar eller barn som lider av eksem, precis som Sara, ge Bodybees balsam ett försök och upplev dess naturliga ingredienser som gör underverk på eksembenägen hud.