Hudvård för alla, även de minsta, säger Sara.

Sara (@saraskincares) är en Ph.D. Immunolog, en yogi och en mamma. Hon delar med glädje sina rutiner, recensioner och analyser av olika hudvårdsprodukter på sin Instagram-profil.

Sara

I sitt Instagram-inlägg i april förra året delade hon hur Bodybees-produkter är en gåva till dem med torr och eksembenägen hud. "Hudvård för alla, även de minsta." Hon minns att alla hennes barn, särskilt hennes 2-årige son, blev förälskade i Bee Natural All Purpose Balm. När hennes son utvecklade en sämre episod för huden, bestämde hon sig för att applicera Bee Natural All Purpose Balm som smälte in i huden utan ansträngning och läkte huden inom några dagar. Han blev till och med ledsen när han visste att behållaren redan var tom, "Jag saknar min bisalva."

 

Sara har recenserat flera av Bodybees hudsalvor så vi bestämde oss för att placera henne i rampljuset. I en intervju med Bodybees hyllar Sara sin favoritprodukt och hur den naturligt fungerar på torr och eksembenägen hud.

Bee Baby Pure

Vad är din anledning till att använda Bodybees produkter?

 

Jag älskar Bodybees hudsalvor eftersom de har helt naturliga ingredienser som verkligen gynnar huden. Jag och mina små barn lider av eksem, och Bodybees produkter har varit avgörande för att hålla vår hud frisk och fri från torra, kliande fläckar.

 

Vilken är din favoritprodukt från Bodybees?

 

Min favorit Bodybees-produkt är Bee Calm. Den har en underbar mjuk konsistens och lugnande lavendeldoft som jag alltid ser fram emot att använda innan jag lägger mig.

Hur har produkterna gjort skillnad för din hud?

Bee Calm har läkt envisa eksem på mina ben och vrister och har hållit min hud mjuk och återfuktad.

Bee Calm

Varför är naturliga produkter viktiga för dig?

Naturliga hudsalvor är viktiga för mig, särskilt när jag väljer de som jag använder på mina barn. Jag vill undvika att utsätta dem för onödiga kemikalier i tidig ålder. Bodybees produkter är perfekta för dem!

Skulle du rekommendera Bodybees produkter och varför?

Absolut! Bodybees produkter är omsorgsfullt handgjorda och är en glädje att använda. De fungerar verkligen i kampen mot torr hud och eksem. Och ingredienslistorna är korta och helt naturliga. Vad mer kan man begära?

 

Precis som Sara, om du är en mamma med bebisar eller barn som lider av eksem, ge Bodybees balsam ett försök och upplev dess helt naturliga ingredienser som gör underverk på eksembenägen hud.